Set za čiščenje orožja - mali (teflonsko olje za čiščenje in podmazovanje, teflonska mast za podmazovanje zunanjih kovinskih in lesenih delov in specialni čistilec za cevi)


Blagovna znamka:
Šifra: 002935
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

13.95€
Brez DDV: 13.95€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:
1. LUPUS specialno čistilo za cevi
Lupus specialno čistilo za cevi (LUPUS Laufreiniger) je visoko aktivno  čistilo brez kislin in  amoniaka. Hitro in nežno raztopi vse ostanke kot so svinec, zlati tombak, cink, baker, prah in olja, ne da bi poškodoval cev, gumo, barve, plastiko ali les.
Navodilo za uporabo: Čistilo s pomočjo plastične krtačke razpršite v cev in pustite učinkovati cca 3-5 minut (ne več kot 10 minut). Nato z bakreno krtačko odstranite umazanijo in z bombažno krtačko, predivom ali krpico večkrat potegnite skozi cev.                                

2. Lupus teflonsko olje za čiščenje in podmazovanje orožja
Lupus teflonsko olje za čiščenje in podmazovanje orožja (Lupus PTFE High Tech Waffenöl) se uporablja za odstranjevanje trdovratnih umazanij na zunanjosti in notranjosti orožja (tudi na težko dostopnih delih orožja). Olje je brez vonja, smole ali kislin, je temperaturno obstojno, zagotavlja pa učinkovito odstranjevanje korozijskih oblog, odlične drsne lastnosti gibljivih delov orožja in njihovo popolno zaščito.
Navodilo za uporabo: Olje pokapajte na zunanje kovinske dele orožja ali nanesite s čopičem na težko dostopne dele. Razmažite ga s suho gobico ali mehko bombažno krpico, podrgnite po trdovratni umazaniji. Zaradi efikasnega prodiranja bo olje doseglo še tako nedostopne dele, kjer bo raztopilo obloge od olj, masti ali rje ter zagotovilo popolno in dolgotrajno drsnost gibljivih delov. Obrišite odvečno olje. Po približno treh urah od nanosa, se bo olje posušilo v suh, očem neviden mazalni film .


3. LUPUS visoko tehnološko teflonsko mazilo
Lupus visoko tehnološko teflonsko mazilo (mast) (Lupus PTFE High Tech Waffenfett) je primerno za zaščito vseh zunanjih delov orožja (za vse kovinske in lesene dele, vključno s kopitom), ter za zaščito notranjih, kovinskih delov orožja.
Mazilo je brez vonja, smole in kislin, omogoča visoke drsne lastnosti in popolno zaščito. Sestavljeno je iz drobnih, okroglih teflonskih in čistilnih nano delcev, s čimer zagotavlja tudi v suhem stanju in v ekstremnih pogojih visoko gladkost in zaščitno sposobnost. Tudi kopito in druge površine so v suhem stanju popolnoma vodo odporne.
Navodilo za uporabo: Po temeljitem čiščenju orožja (zunaj z LUPUS oljem in v cevi z LUPUS specialnim čistilom za cevi) nanesite teflonsko mazilo z gobo ali krpo v tankem sloju na celotno orožje. Natanko namastite tudi kopito in notranjost cevi. Vse mehanske komponente, (zapirač, sprožilni mehanizem ali vodila), tudi rahlo namastite s čopičem. V težko dostopnih delih uporabite naše teflonsko olje za podmazovanje orožja. Počakajte 60-90 minut, da se teflon strdi, nato pa s čisto krpo orožje zunaj dobro obrišite (ne sme biti več maščobe) in skozi cev večkrat potegnite čisto krpo za čiščenje. Mikro delci teflona bodo zapolnili tudi najmanjše razpoke, s čimer boste  dosegli nevidno in dolgotrajno teflonsko zaščito. Po streljanju  bo na ta način v cevi občutno manj usedlin.
Če boste v prihodnje uporabljali Lupus čistila, se pri čiščenju teflonski delci, nanešeni pri predhodnih čiščenjih, ne bodo stopili.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje