Ruger rabljeni revolver, model: Security Six, kal. 357 Mag. s 6" cevjo


Blagovna znamka: Ruger
Šifra: 004321
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

849.00€
Brez DDV: 849.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

Revolver Ruger Security Six se je proizvajal od leta 1972 pa vse do leta 1988, ko ga je v Rugerjevi paleti revolverjev zamenjal model Ruger GP 100 (začetek proizvodnje 1985.). Je prvi Rugerjev model, ki je narejen z double-aktion delovanjem. Revolver je prepoznaven med množico revolverjev vseh drugih svetovnih proizvajalcev po svoji robustni zasnovi, velikosti, vzdržljivosti in konkurenčnih cenah. Zaradi teh lastnosti  je eden izmed tržno najuspešnejših revolverjev vseh časov, saj je narejen v več kot 1,5 mio kosov. Zelo uspešno ga uporabljajo vojaki, policaji, strelci in "navadni"civili za samoobrambo.

Naš Security Six je zelo dobro ohranjen, bronura ima le nekaj zanemarljivo majhnih praskic. Delovanje bobenčka in sprožilnega mehanizma je brezhibno, tipično Rugerjevo. Revolver bo lahko vam in vašim naslednikom še dolga leta najboljši prijatelj, pa ne glede na to ali ga boste uporabljali za precizno streljanje, praktično streljanje, milostni strel, obrambo, ali pa mogoče za tisto kar je najlepše, za navadno "plinkanje" v dobri, prijateljski družbi!

Verjetno ni potrebno povdarjati, da z revolverjem, ki je narejen v kalibru .357 mag, lahko streljate tudi z municijo .38 special, ki je še bolj prijazno kot streljanje z .357 mag.

- Dolžina cevi: 6"
- Nastavljivi zadnji merek
- Nedrseči gumijasti ročaji
- Kapaciteta bobenčka: 6 nabojev
- SA/DA (enojno delovanje/dvojno delovanje)
- Proizvodnja revolverja: ZDA

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje