Weihrauch rabljena enostrelna repetirna risanica, model: HW 66, kal. 222 Rem. z debelo varmint cevjo


Blagovna znamka: Weihrauch
Šifra: 004341
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

999.00€
Brez DDV: 999.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

Enostrelna repetirna risanica Weihrauch LE HW66 Jagd Match je razvita za potrebe najzahtevnejših lovskih strelcev. Tudi zaradi kalibra .222 Rem ima majhen odsun in vrhunsko preciznost na razdaljah od 100 do 300 m. Puška nima muhe in nišana, predvidena je uporaba strelnih daljnogledov. Serijska številka puške je 30951. Kopito je narejeno iz kakovostnega orehovega lesa, ima prestižni  kaiser-ročaj in blažilec odsuna iz gume.

Stanje puške je zelo dobro, razen nekaj manjših, skoraj nevidnih praskic, ki so nastale pri skladiščenju v varnostni omari, puška nima omembe vrednih poškodb. Puška je tehnično 100 % brezhibna, krasi pa jo nadpovprečna (odlična) preciznost.         .

- Dolžina cilindrične varmint cevi: 55 cm
- Dolžina kopita do sprožilca: 36,5 cm
- Dolžina skupne puške: 103,5 cm
- Enostrelna repetirna risanica
- Nemško naprožilo
- Proizvodnja puške: Nemčija (EU)
- Kaliber: .222 Rem.
- Kategorija: C2
- Tip/Vrsta: RP z risano cevjo

Pri naših kupcih vlada za tovrstno (najkakovostnejše strelsko) orožje  izredno zanimanje. Po vsej verjetnosti bo puška prodana v kratkem času po prihodu v naše soške (to pa se bo zgodilo natanko na 8. marec). Na pr. podobna puška Steyr Mannlicher je rezervirana in kupljena isti dan, ko smo jo objavili v naši spletni trgovini. Pri Weihrauch gre za podobno, vrhunsko nemško kakovost, le cena je za cca 500 € nižja od primerljivega Steyrja! Zato pohitite z rezervacijo, potrebno je v prvem koraku plačati aro le v višini 10 % (129 €)! Puško z vašim strelivom in optiko lahko tudi preizkusimo na našem strelišču.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje