Antonio Zoli repetirna risanica, model: Taiga, kal. 270 Win.


Blagovna znamka: Antonio Zoli
Šifra: 004218
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

1,490.00€
Brez DDV: 1,490.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Z velikim  veseljem vam predstavljamo  novo Antonio Zoli repetirno risanico z imenom Taiga.

Razen da je prelepega videza, Taiga ponuja nov ročni sistem repetiranja, ki je najboljši možen za to kategorijo orožja. Repetirni sistem  je ergonomski, tih, zelo drsen in inovativen, ter ponuja večjo varnost in udobje.

Taiga predstavlja tudi nov in inovativen sprožilni mehanizem, ki je narejen iz enega samega jeklenega bloka. Sprožilec deluje brezhibno  zahvaljujoč uporabi jeklenih ležajnih kroglic in batov, namesto bolj tradicionalnih ročic, zaradi česar je sprožilec bolj natančen, mehkejši in bolj varen za uporabo. 

Taiga prinaša tudi nov snemljivi magacin, ki se bolje prilagaja nabojem. Magacin je izboljšan tudi tako, da omogoča lažje in bolj mehko polnjenje streliva.

Risanica Taiga je unikatna kar se tiče mehkobe sistema, varnosti, praktičnosti,...in je vse, kar lovec lahko pričakuje od ene kakovostne repetirne risanice.

Vrhunska kakovost orožja je zagotovljena, ker so komponente pušk narejene iz 100% jeklenih delov, in sicer na najbolj modernih CNC strojih, kontrola sestavnih delov pa je 100 %..

- Dolžina puške: 107 cm
- Dolžina cevi: 51 cm
- Dolžina kopita (od roba kopita do sprožilca): 37 cm
- Navoje za namestitev dušilca ali kompenzatorja
- Tip kopita: Monte Carlo
- Enojni sprožilec
- Snemljivi nabojnik
- Gajke za pas
- Proizvodnja: Italija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje