Antonio Zoli repetirna risanica, model: Bavarian Lux, kal. 30-06


Blagovna znamka: Antonio Zoli
Šifra: 004869
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

1,890.00€
Brez DDV: 1,890.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

Z velikim  veseljem vam predstavljamo  novo Antonio Zoli repetirno risanico z imenom Bavarian Lux. Puška ima prekrasne gravure.

Razen da je prelepega videza, Bavarian Lux ponuja nov ročni sistem repetiranja, ki je najboljši možen za to kategorijo orožja. Repetirni sistem  je ergonomski, tih, zelo drsen in inovativen, ter ponuja večjo varnost in udobje.

Bavarian Lux predstavlja tudi nov in inovativen sprožilni mehanizem, ki je narejen iz enega samega jeklenega bloka. Sprožilec deluje brezhibno  zahvaljujoč uporabi jeklenih ležajnih kroglic in batov, namesto bolj tradicionalnih ročic, zaradi česar je sprožilec bolj natančen, mehkejši in bolj varen za uporabo.

Bavarian Lux prinaša tudi nov snemljivi magacin, ki se bolje prilagaja nabojem. Magacin je izboljšan tudi tako, da omogoča lažje in bolj mehko polnjenje streliva.

 Risanica Bavarian Lux je unikatna kar se tiče mehkobe sistema, varnosti, praktičnosti,...in je vse, kar lovec lahko pričakuje od ene kakovostne repetirne risanice.

 Vrhunska kakovost orožja je zagotovljena, ker so komponente pušk narejene iz 100% jeklenih delov, in sicer na najbolj modernih CNC strojih, kontrola sestavnih delov pa je 100 %..

- Dolžina puške: 114 cm
- Dolžina cevi: 58 cm
- Dolžina kopita (od roba kopita do sprožilca): 37 cm
- Navoje za namestitev dušilca ali kompenzatorja
- Prekrasne gravure
- Francosko naprožilo
- Tip kopita: Svinjski hrbet
- Enojni sprožilec
 - Snemljivi nabojnik
 - Gajke za pas
 - Proizvodnja: Italija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje