Winchester polavtomatska puška M1 Carbine, kal. .30


Blagovna znamka: Winchester
Šifra: 004924
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

824.00€
Brez DDV: 824.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Spoštovani prijatelji!

Ali ste mogoče med tistimi dvemi, ki še niso slišali in ne vejo za ameriško vojaško polavtomatsko jurišno puško iz 2. svetovne vojne  M1 Carbine (uradno US Carbine Caliber .30, M1A1)? Če je temu tako, potem ta puška NI ZA VAS-iščite svojega ljubljenčka na drugih straneh naše spletne trgovine!!!

Za vse ostale, prave  ljubitelje in poznavalce vojaškega orožja pa smo iz Nemčije pripeljali enega največjih biserjev  iz številnega vojaškega arsenala orožja, s katerim so živeli, se vojskovali, umirali ali zmagovali številni ameriški vojaki v 2. svetovni, v Korejski in v Vietnamski  vojni.

Puška je, kljub častitljivi starosti, zelo dobro ohranjena (ima le značilno zunanjo patino na kovinskih delih orožja), kar pa je najbolj pomembno, puška je 100 % funkcionalna in strelja kot v svojih najboljših časih!

Vabimo vas, da nas obiščete, si ogledate naše orožje, proizvedeno v tovarni Winchester, Hartford, Massachusets, ZDA in, če imate strelivo, ga lahko tudi preizkusite! Verjamemo, da bo prvi resni obiskovalec s puško šel domov, ker se ji pač zaradi njenega legendarnega šarma in brezčasnoti nihče ne more upreti! Nakladamo?!-mogoče. Boste puško vzeli s sabo domov?!-gotovo!  Edino kar vam ne moremo obljubiti je, da boste puško plačali po njeni prvotni ceni, ki je znašala celih 45 $ !?

 

- Skupna dolžina puške: 90 cm, cev 46 cm

-Teža: 2,4 kg
- Proizvodnja puške: ZDA
- Kapaciteta magacina: 7 nabojev, 15 nabojev, 30 nabojev

-hitrost izstrelka: 607 m/s

-borbena zmogljivost: 750 nabojev v minuti

-efektivni domet: 270 m

-Kaliber: .30 Carbin (7,62 mm)

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje