WALTHER nova polavtomatska pištola, model: PPQ M2 NAVY, kal. 9x19 (4,6" cev) (čas dobave: cca 2-4 tedne)


Blagovna znamka: Walther
Šifra: 93398
Razpoložljivost: Prednaročilo

Cena:

949.00€
Brez DDV: 949.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

- M-serija WALTHER PPQ je bila predstavljena na  SHOT SHOW, vendar prvič le za ameriške stranke. Od marca 2014 (sejma IWA) je ta različica M2 na voljo tudi za vse druge tuje trge. Pištole M2 lahko prepoznate po gumbu za sprostitev na levi strani, za razliko od prejšnjega modela, ki je imel gumb vgrajen v sprožilec. Novo pozicijo gumba bodo pozdravili tako strelci IPSC kot vojaki, policaji, delavci pravosodja  in varnostniki.
- Preostale tehnične lastnosti so ostale nespremenjene: PPQ-jev strelski sprožilec, samodejno delovanje varoval in uporaba najsodobnejših materialov pri izdelavi pištole. Brezkompromisno delovanje v povezavi z najsodobnejšimi materiali omogoča zelo kompaktno obliko in znatno zmanjša število potrebnih delov v primerjavi s pištolami na kladivo. Njegova zasnova temelji na tehničnih specifikacijah za pištole nemške policije.

- NOVO: PPQ M2 NAVY SD 9mm x19 z navojem za dušilec zvoka
- PPQ in PPQ NAVY sta na voljo z navojnim sornikom (1/2 "x28) in varovalom niti. Cev z navojem je 16 mm (0,6 ") daljša od standardne cevi, tj. Cev je dolga 118 mm (4,6"). Dobljena skupna dolžina PPQ  je 196 mm (7,7 ") in 198 mm (7,8") z zaščitnim navojem. WALTHER PPQ Navy se lahko uporablja za podvodno streljanje in za površinsko uporabo. Edinstvene značilnosti, ki jih najdemo na  PPQ Navy, se nanašajo na mehanizem streljanja. Niso vključene v noben komercialni PPQ model.

- Pištola Navy je bila razvita za potrebe specialnih enot, ki delujejo blizu vode ali v vodi, saj ima notranjost prilagojeno za lažje odtekanje vode.
- Dimenzije (d/š/v): 198 / 34 / 135 mm.

- Kapaciteta magacina: 15 nabojev v enem in 17 nabojev v drugem
- Varnost: 3 Auto -pištola ima posebni mehanizem, ki preprečuje samosproženje orožja
- Cev: Polygonalna
- Dolžina cevi: 4,6"
- Teža: 720 g
- Proizvodnja: Nemčija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje