Sablja za odpiranje šampanjca ali penine + darilo: steklenica penine


Blagovna znamka: Sanelli Ambrogio
Šifra: 004892
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

198.00€
Brez DDV: 198.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

sabljo za odpiranje šampanjca ali penine boste naredili dober vtis pri svojih gosteh ali poslovnih partnerjih ter prispevali k prijetnejšemu vzdušju.
Sablja bo atraktivna tako v rokah ženina na lastni poroki, kot v vaših rokah kot domačina zabave. Sablja je lahko tudi lepo darilo v darilnem pakiranju. 

Kupec ob nakupu sablje prejme za DARILO steklenico penine!
POŠTNINA: BREZPLAČNA!

Navodila za uporabo:

1.) Šampanjec ali penina naj bo ohlajena na približno 0-3 stopinj. Odstranite folijo in žico, ki drži zamašek.
2.) Poiščite enega izmed navpičnih šivov, ki združujeta polovici steklenice. Steklo je najšibkejše tam, kjer šiv sreča krono steklenice (odebeljeni rob na vrhu).
3.) S palcem trdno primite penino v vdolbini na dnu. Preostale štiri prste stegnite po steklenici proti vratu. Steklenico nagnite pod kotom 45 stopinj in na približno eni tretjini steklenice (od dna proti vratu) sabljo prislonite na šiv. Obrnite se stran od navdušene množice opazovalcev, idealno je, če odpiranje s sabljo opravite na prostem.
4.) Dvakrat do trikrat z rezilom, obrnjenim proti zamašku, podrgnite po šivu, da dobite občutek, nato čvrsto in hitro potegnite proti vratu naravnost v krono steklenice.
5.) Če ste trik opravili, kot je treba, bo zamašek s krono odneslo stran, vsebina pa bo začela teči. Trenutek počakajte, nato steklenico postavite v pokončen položaj, da se penina umiri. Naj vam ne bo žal, da je nekaj penine steklo v nič, tako vsaj ne tvegate, da bi kakšen košček stekla zašel v kozarec.

- Rezilo: Stainless steel
- Dolžina rezila: 29,2 cm
- Dolžina sable: 40 cm
- Pakiranje: V darilni leseni škatli
- Znamka: Sanelli Ambrogio
- Proizvodnja: Italija

+ Pri nakupu sablje dobite za DARILO steklenico penine!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje