Morakniv komplet za rezbarjenje No.120 - darilno pakiranje


Blagovna znamka: Morakniv
Šifra: 004115
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

39.90€
Brez DDV: 39.90€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

V kompletu je darilna škatla, leseni konjček za rezbarjenje in nož za rezbarjenje z etuiem.

Ujemite vašo kreativno žilico: izrezbarite svojega lesenega konjička in ga uporabite kot dekoracijo v svojem domu ali pisarni. Lahko ga tudi pobarvate ali ga dekorirate po svoje, pri tem ni nobenih ovir. Komplet je tudi vrhunsko darilo za rojstne dneve, božične in novoletne praznike...


O Morakniv darilnem razbarskem pakiranju: Švedska v škatli - dobesedno. Naš rezbarski komplet vključuje klasičen rezbarski nož No.120 in lesenega  Dala konja. V kompletu je torej kombinacija dveh najbolj značilnih nacionalnih švedskih simbolov (nož+konj). Ozko in špičasto rezilo je narejeno iz vrhunskega švedskega laminiranega jekla, katero nudi superiorno moč in odpornost. . Posebno oblikovan ročaj iz oljčnega  lesa naredi nož zelo prijeten za uporabo.


Švedska tradicija: Vsi materiali, ki so v kompletu, so narejeni izključno na Švedskem. Nož je eden izmed tradicionalnih nožev za rezbarjenje z komfortnim ročajem iz oljčnega  lesa. Tak nož obrtniki v vasi Nusnäs uporabljajo že leta, ko rezbarijo svetovno znanega konja (rdeči Dala konj). Material za lesenega konjička je skandinavska breza. Komplet je perfektno darilo, ali zase ali za nekoga, ki vam je všeč. Ali je mlad ali star, vsakdo lahko s tem kompletom preveri in pokaže svojo žilico za rezbarjenje. S samo malo truda in fokusa lahko kreirate čudoviti obrtniški izdelek.

Specifikacija rezbarskega noža:

- Debelina jekla: 2,7 mm

- Dolžina jekla: 60 mm

- Dolžina noža: 165 mm

- Material jekla: laminirano jeklo

- Material ročaja: oljčni les

- Etui: kvalitetna plastika iz polimera

- Barva etuia: črna

- Namen noža: za rezbarjenje

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje