NiteSite dnevno nočna optika, model: Eagle za razdaljo 500m


Blagovna znamka:
Šifra: 43987346
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

1,259.00€
Brez DDV: 1,259.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

Industrija nočne optike je obširna in pogosto so produkti, ki omogočajo nočno opazovanje ali lov, zelo dragi. Gre za naprave z ojačevalniki svetlobe, ki pa so v tem momentu kljub vsemu napredku v kakovosti slike še vedno v zaostanku. S sistemom NiteSite z infrardečim osvetljevanjem boste zagotovo zadovoljni, saj boste pridobili kvaliteto teh dragih naprav v enem paketu. Kar je najslajše in še boljše kot katerakoli nočna naprava GEN III ali GEN III+, vaše aktivnosti lahko tudi posnamete, čez dan ali ponoči.

NiteSite EAGLE je modularni koplet, ki s pomočjo izjemno močnih infra-rdečih svetil omogoča opazovanje v nočnem času. Komplet sestavlja akumulator, barvna in infra-občutljiva kamera visoke ločljivosti, LCD ekran z močnimi infra-rdečimi svetili ter deli za priklop in montažo.

NiteSite je vsekakor trn v peti marsikateremu proizvajalcu nočne optike, saj se za relativno malo denarja, NiteSite EAGLE ponaša s fleksibilnostjo, ker ga je mogoče namestiti praktično na vsak strelni daljnogled - tudi na tiste, ki so nesramno poceni. Neverjetna kristalno čista slika, ki jo po dnevi naprava prikazuje v barvi, je vidna tudi ponoči v črno-beli infra-osvetljeni sliki. Vse kar vidite na ekranu je mogoče tudi posneti, saj ima modul, kateri vsebuje kamero tudi priklop za zajem slike in zvoka. S tem bodo vsi digitalni fotoaparati ali kamere, ki podpirajo snemanje medtem, ko so priklopljene na zunanjo napravo za zajem slike, prišle prav. Tudi prenosniki ali druge multimedijske naprave, ki podpirajo kompozitni priklop, je mogoče uporabiti v ta namen. Območje delovanja EAGLE je čez dan neomejeno, v nočnem času pa je s pomočjo infr-svetil mogoče opazovati razdalje do 500m.

Glavne prednosti takšnega sistema so poleg navedenih še, da pristrel ni potreben, saj je sprejem slike skozi okular preko kamere in, da razpolagate z vsemi funkcijami, ki jih imate na svoji optiki. To vključuje križ, kot primarno funkcijo, povečavo ter vse dodatne nastavitve, kot je nastavitev paralakse, osvetlitev, daljinomeri itn. Ravno zaradi teh prednosti pa se tehnica prevesi v prid EAGLE, ko primerjamo kaj dobimo za svoj denar, če bi kupili ojačevalnik svetlobe - najbolj soroden izdelek - z možnostjo montaže na obstoječo optiko. V tej primerjavi se takoj pokaže NiteSite-ova superirnost prikazovanja slike, ki ni odvisna od kvalitete ojačevalnih cevi in statike, ki jo zaradi ohranjanja življenske dobe ojačevalnih cevi pri nočnih strelnih daljnogledih in ostalih tovrstnih napravah, povzroča ionski ščit. Najslajše pa je, da pri EAGLE-u niste obremenjenji s pričakovano življensko dobo cca. 5.000 - 10.000 ur, kot je pri ojačevalcih svetlobe ter drage zamenjave ojačevalnih cevi.

Aplikacije EAGLE naprave so lahko različne. V svetu se napravo pretežno uporablja za lov, saj je večina škododelnih živali, ki so sankcionirane za odstrel, ravno aktivnih v nočnem času.

Garancija: 24 mesecev

V Sloveniji Lovski pravilnik prepoveduje uporabo takšnih naprav ali drugih svetil (baterijske svetilke, laserji, itn.) z namenom lova. Zakonsko ni prepovedano posedovanje in uporaba te naprave za druge namene kot lov. Spodaj je prikazan video posnetek na katerem je prikazana učinkovitost naprave v aplikaciji lova. POZOR!!! Ljubiteljem živali in vsem s "slabim želodcem" OGLED ODSVETUJEMO!!!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje