DEERHUNTER TOPLI BREZROKAVNIK S FUNKCIJO GRETJA Heat Waistcoat


Blagovna znamka: Deerhunter
Šifra: 07
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

197.99€ 219.99€
Brez DDV: 197.99€

Razpoložljive možnosti

   0 ocen  |  Napišite mnenje
Podrobnosti:

- Vodoodporen telovnik Deerhunter za lov in prosti čas vključuje vgrajeno funkcijo HEAT, ki deluje z enim klikom v prsnem žepu in vam omogoča udobno telesno temperaturo. Toploten telovnik ima 2 notranja žepa, 3 sprednje žepe in vezalko na dnu za večje udobje. Pameten telovnik, ki ga je mogoče prati v pralnem stroju.

- Samo en klik – in v nekaj sekundah vam postane toplo
- Alternativa večplastnemu oblačenju
- Pralno v pralnem stroju
- Vključno s powerbank
- Trije sprednji žepi
- Dva notranja žepa
- Vezice za vrvice na dnu
- Oblazinjenje DuPont

Technical

Insulation

Insulation
If you want to hunt in very cold temperatures, you will benefit greatly from choosing hunting apparel with insulation. Padding or insulation is designed to keep you warm. It is important that you are able to maintain a stable body temperature throughout the day so that you don’t freeze.

OEKOTEX

OEKOTEX
Your guarantee of a certified product with no harmful substances! OEKO-TEX® is the world’s leading health certification for textile products: A democratic association with 2-3 annual meetings to discuss improvements for testing methods and standards. New initiatives are based on the latest medical knowledge about substances that are hazardous to health and the environment, legislation on chemicals and developments in textiles.

Water Repellent

Water Repellent
Products impregnated with water repellent treatment are water- and dirt-resistant. Stains are easy to remove. Extremely heat-resistant and has a very smooth surface.


DEERHUNTER NAVODILA ZA GRETJE!

Polnjenje powerbank:

Powerbank polnite s pomočjo USB / micro USB kabla, ki je priložen v paketu. Štiri majhne LED lučke na powerbanku prikazujejo stanje procesa polnjenja. Takoj, ko se prižgejo vse LED lučke, odklopite polnilec in powerbank je pripravljen za uporabo.


Kako uporabljati svoj novi izdelek Heat:

Priključite powerbank na kabel znotraj spodnjega notranjega žepa jakne ali jopiča s pomočjo vrat USB. Powerbank vklopite s pritiskom na gumb ON/OFF ob strani. Po aktivaciji postavite powerbank v spodnji notranji žep.


Če želite aktivirati funkcijo ogrevanja, pritisnite in držite gumb za vklop v prsnem žepu, dokler se lučka ne prižge. Izberite eno od naslednjih temperatur: Rdeča luč – visoka temperatura 55°C Zelena luč – srednja temperatura 45°C Modra luč – nizka temperatura 38°C


Če želite izklopiti funkcijo ogrevanja, pritisnite in držite gumb za vklop v prsnem žepu 3 sekunde ali dokler lučka ne ugasne. Gumb za VKLOP/IZKLOP na powerbank se nato samodejno izklopi po približno 1 minuti. Funkcije gretja lahko tudi izklopite tako, da vsaj 10 sekund držite gumb ON/OFF na powerbank-u.


Če želite znova zagnati funkcijo gretja, pritisnite gumb za VKLOP/IZKLOP na PowerBank in vklopite funkcijo gretja tako, da pritisnete gumb za vklop v prsnem žepu, dokler lučka ponovno ne zasveti.


Operite in negujte:

Pri pranju toplotnega izdelka vedno odstranite Powerbank in med pranjem nataknite varnostni zamašek na kabel USB, da ga zaščitite.

Uporabite nežen program največ 40°C brez mehčalca.

Brez kemičnega čiščenja.

Brez likanja.

Sušite v sušilnem stroju pri nizki temperaturi z nekaj teniškimi žogicami.

Poleg tega priporočamo:

Powerbank vedno polnite, dokler ni povsem napolnjen. Izogibajte se prekomernemu polnjenju baterije, saj lahko to povzroči krajšo življenjsko dobo baterije. Pred daljšim shranjevanjem odklopite in odstranite Powerbank. Vse komponente so varno preizkušene ter odobrene s CE in RoHS. Vaša varnost je naša skrb!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje