Schultz & Larsen mini dušilec za puško kalibra 22 lr (šifra slogun: 006488)


Blagovna znamka: Schultz and Larsen
Šifra: 006488
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

127.49€
Brez DDV: 127.49€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

- Mini blažilniki Schultz & Larsen so izdelani za najmanjši kaliber. 22 LR je klasičen salonski dušilec zvoka, ki je ultra lahek in super funkcionalen. Dušilec se lahko uporablja tako na repetirkah ali na polavtomatskih puškah kalibra .22 lr. Dušilec je zaradi kratke dolžine odličen za streljanje, saj ohranja ravnovesje puški. Dušilec zvoka je dimenzioniran tako, da tehta čim manj, hkrati pa zagotavlja dobro dušenje.

Dušilec zvoka je na voljo z navojem ½ UNF 20 - zunanji premer navoja je 12,7 mm in je standardni navoj za puške majhnega kalibra.

DODATNE INFORMACIJE

Dušilec je izdelan iz visoko trdnega aluminija. Ker je pri tem kalibru količina plina razmeroma majhna, dušilec nima tlačne komore. Tako je lahko dušilec krajši in lažji. Moduli v dušilcu zvoka hitro in učinkovito razpršijo pline. Standardno je na voljo z 8 moduli, vendar ga je mogoče razširiti z do 5 dodatnimi moduli. To je priporočljivo, če uporabljate strelivo z visoko hitrostjo. Dušilec je na voljo le v izvedbi, da se ga namesti spredaj, saj ni potrebe po dodatnem zmanjšanju pritiska pri majhnih kalibrih, kjer je volumen plinov omejen. Površina dušilca je črno eloksirana, da zaščiti dušilec pred korozijo.

MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Dušilec zvoka lahko namestimo brez uporabe orodja. Privijačen je na cev, dokler ne doseže prirobnice. Šele potem je dušilec poravnan in centriran. Dušilec zvoka zahteva minimalno vzdrževanje. Po uporabi dušilec odstranite, da se posuši morebitna kondenzacijo ali deževnica. Po približno 300 strelih se ga očisti z medeninasto ali bakreno krtačo, da se sprostijo zažgani ostanki okoli notranje luknje, nato pa ga posesamo, iz obeh strani.

OPOZORILO! Zavedajte se, da lahko dušilec zvoka doseže zelo visoko temperaturo, zato se ga po daljših streljanjih ne smete dotikati.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje