Schultz & Larsen dušilec zvoka za puško za kaliber .17 hmr (šifra slogun: 006489) (ZADNJI KOS NA ZALOGI)


Blagovna znamka: Schultz and Larsen
Šifra: 006489
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

120.00€
Brez DDV: 120.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

Zaradi povečane priljubljenosti 17 HMR so v podjetju Schultz & Larsen razvili poseben dušilec zvoka. Ta je eden izmed najlažjih na trgu in je dimenzioniran tako, da zavzame čim manj prostora. S pomočjo številnih modulov še vedno dobite izjemno dobro dušenje. Zaradi majhne teže in majhnega premera se vam ne zdi, da imate glušnik nameščen, dokler ne pritisnete na sprožilec.

DODATNE INFORMACIJE

Mini blažilniki Schultz & Larsen so izdelani za najmanjši kaliber (4,5mm). Dušilec 17 HMR uporablja tehnologijo večjih lovskih dušilcev. Dušilec zvoka je modularen in ga je mogoče dodatno razširiti z več moduli. Dušilec 17 HMR je standardno dobavljiv z 9 moduli, vendar ga je mogoče razširiti z do 5 dodatnimi moduli. 17 HMR je zasnovan s predkomoro, vključno z vložkom iz nerjavečega jekla, kar zmanjšuje učinek eksplozije pri streljanju. Takšna zasnova dušilcu znatno podaljša življenjsko dobo. Poleg jeklenega vložka je dušilec zvoka izdelan iz visoko trdnega aluminija, tako kot drugi dušilci zvoka Schultz & Larsen. Površina dušilca je črno eloksirana, da zaščiti površino pred korozijo. Dušilec je na voljo le v izvedbi, da se ga namesti spredaj, saj ni potrebe po dodatnem zmanjšanju pritiska pri majhnih kalibrih, kjer je volumen plinov omejen.

Dušilec zvoka je na voljo z navojem ½ UNF 20 - zunanji premer navoja je 12,7 mm in je standardni navoj za puške majhnega kalibra.

MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Dušilec zvoka se enostavno namesti brez uporabe orodja. Privijačen je na cev, dokler ne doseže prirobnice. Šele potem je dušilec poravnan in centriran. Dušilec zvoka zahteva minimalno vzdrževanje. Po uporabi dušilec odstranite, da se posuši morebitna kondenzacija ali deževnica. Po približno 300 strelih se ga očisti z medeninasto ali bakreno krtačo, da se sprostijo zažgani ostanki okoli notranje luknje, nato pa ga posesamo, iz obeh strani.

OPOZORILO! Zavedajte se, da lahko dušilec zvoka doseže zelo visoko temperaturo, zato se ga po daljših streljanjih ne smete dotikati.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje