Cold Steel Peace Maker II, Boot Knife z etuiem


Blagovna znamka: Cold Steel
Šifra: 006112
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

69.00€
Brez DDV: 69.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Peace Maker II, taktični nožni čevelj


Če ste v vojaški ali pravosodni službi, če vozite konje ali motorna kolesa, če živite na ranču ali kmetiji, potem so proizvajalci miru Cold Steel® Peace pripravljeni za vas!


Ti vsestransko fiksni rezili so osupljivo lahki in bistveno tanjši od številnih taktičnih nožev, ki so danes na voljo na trgu. Sestavni zmleti kosi reševalcev miru ustvarjalcev omogočajo zelo enostavno ponovno ostrenje, njihova trda, distalna stožčasta mesta pa lahko prebijejo celo debel material.


Ker ti poceni prtljažni rezili ponujajo širok spekter uporabe (uporabnost, lov, ribolov, reševanje v sili in preživetje itd.), Je primerno, da imajo tudi vsestranski oprijem. Odlikuje jih tanek pravokoten ročaj s subtilno konturo in izrazitim dlanom. Dvojni ščitnik za killon ščiti vaše dragocene prste, medtem ko udica palca v zadnjici še povečuje vsestranskost z lajšanjem udobnega in robustnega oprijema. Strokovno oblikovani ročaji so globoko teksturirani z vzorcem zategovanja poti in zagotavljajo vzvod, ki ga potrebujete, da v celoti izkoristite osupljivo moč rezanja in prebadanja nožev.


Pomembne polimerne prevleke Cold Steel® z narejenimi sponkami iz nerjavečega jekla po meri omogočajo enostavno prenašanje.


Nemško 4116 nerjavno jeklo

4116 je finozrnato nerjavno jeklo iz Nemčije, ki se pogosto uporablja v farmacevtski industriji in v kuhinjskih jedilnih delih višjega cenovnega razreda. Vsebnost ogljika in kroma je uravnotežena za odlično korozijsko odpornost in trdnost. Odlična izbira je za lov na prostem. Nerjaveče jeklo iz nerjavečega jekla Cold Steel® 4116 je pod ničlo krio za izrazito povečano trdnost, trdoto in vzdržljivost ter vrhunski potencial držanja robov.


Podrobnosti:

- mirovni ustvarjalec II

- Material rezila: nemško nerjavno jeklo 4116, krio-oklenjeno

- Skupna dolžina: ca. 26 cm

- dolžina rezila: pribl. 14 cm

- Debelina rezila: pribl. 3 mm

- Ročaj: ca. 12 cm dolga, Kray-Ex ™

- Vključno s plastjo Secure-Ex®

- Teža: ca. 153 g

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje