Cold Steel All Terrain sekira z etuiem


Blagovna znamka: Cold Steel
Šifra: 006059
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

59.00€
Brez DDV: 59.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

All Terrain sekira z etuiem


Sijajna zvezda številnih nedavnih preizkusov delovanja Cold Steel-a bo All Terrain Chopper izločil veliko mačet in celo sramotil nekaj mečev! Previdna moč rezanja, ki je bila izkoriščena na velikem, širokem, v celoti ostriženo rezilo All Terrain Chopper, je treba verjeti. Dobro postavljen poteg s te mačetine bo odvrgel skoraj vse ovire, ki jih pred vami lahko postavlja divjina.


Cepper za vse terene je izdelan čez ramo ali čez hrbet v nosilcu za razdelitev teže

presenetljivo udoben, tudi če ga nosite daljše časovno obdobje. Številni člani posadke Cold Steel so preizkusili nosilni plašč, tako da so ves dan nosili vesoljski sekač, ko so delali v skladišču, trenirali v telovadnici in se ukvarjali s svojimi običajnimi dnevnimi aktivnostmi. Kljub velikosti in velikosti te mačete so vsi poročali, da se jim je zdi, da je All Terrain Chopper zelo enostavno nositi in da so hitro pozabili, da ga sploh nosijo.


Lynn C. Thompson, ki je bil v Avstraliji preizkušen na terenu, se je izkazal za spremljevalca lova in divjine. Več kot le mačeta in naslednja sekira je presenetljivo presekal moč v enostaven paket.


Podrobnosti:


- Material rezila: 1055 visoko ogljikovo jeklo w / črno mat proti rjavi mat površini


- Skupna dolžina: ca. 77,5 cm


- dolžina rezila: pribl. 54,6 cm


- Debelina rezila: 2,8 mm


- Ročaj: ca. 22,9 cm dolg, polipropilen


- Teža: ca. 1006 g


- Vklj. Podloga Cor-Ex ™

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje