Ruger rabljena repetirna enostrelna risanica, model: M77 MKII, kal. 223 Rem. + montaža + strelni daljnogled Nikon 6-18x40 (005744)


Blagovna znamka: Ruger
Šifra: 005744
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

1,199.00€
Brez DDV: 1,199.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Spoštovane strelke in strelci,

za vas smo v Nemčij kupili zelo dobro ohranjeno (splošno stanje puške je po nemški nomenklaturi označeno kot "neuwertig", po naše: kot nova) ameriško enostrelno športno risanico Ruger M77 MK II, v  priljubljenem strelskem kalibru .223 Rem. Kaliber je NATO standard, slovi kot izjemno precizen kaliber z minimalnim odsunom.

Puška je, zaradi povečanja njenih strelskih performans pri pooblaščenem puškarju predelana v enostrelno risanico. Preciznost orožja je odlična, zato je lahko prava izbira tako za že uveljavljenega tekmovalca, ki bo s tem orožjem izboljšal svoje rezultate, kot tudi za ambicioznega strelca-začetnika, ki si s trdim treningom želi hitrega napredovanja do najboljših rezultatov.

Kopito je narejeno iz lamiliranega lesa in je zato izjemno športno- togo kopito, kar je predpogoj za odlične strelske rezultate.

Zunanji kovinski deli so dodatno zaščiteni, teflonizirani.

Fiksna montaža je  original Rugerjeva,  idealna za tovrstno strelsko orožje.

Strelni daljnogled je zelo dober Nikon, v povečavi od 6-18 krat, kar zadošča za tekmovanja na razdaljah od 100-300 m. Namerilni križ je pravi tekmovalni duplex, zato s svojimi izjemno tankimi črtami pokriva čim manjši del tarče. Naj povemo, da cena novega strelnega daljnogleda v isti konfiguraciji stane cca 500 €.


- Ruger montaža
- Strelni variabilni daljnogled Nikon: 6-18x40
- Križ: Duplex
- Enostrelna risanica
- Dolžina cevi: 65 cm
- Proizvodnja puške: ZDA

Podatki, ki jih potrebujete za nabavno dovoljenje:
- Tip/Vrsta: RP z risano cevjo
- Kaliber: .223 Rem.
- Kategorija: C2Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje