Rossi rabljeni mk revolver, kal. 22 LR (2" cev)


Blagovna znamka: Rossi
Šifra: 005088
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

349.00€
Brez DDV: 349.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Lovci, strelci, zbiratelji in vsi drugi ljubitelji orožja,

v trgovini bo od 15. avgusta naprej na zalogi zanimiv revolver Rossi v kalibru 22 lr.

Amadeo Rossi SA (krajše: Rossi) je znani brazilski proizvajalec orožja, ustanovljen že 1889. leta.  V podjetju je zaposlenih cca 500 delavcev. Rossi revolverji so zelo popularni v Braziliji, ZDA in Evropi. Danes podjetje izdeluje pravo orožje le za izvoz ter za svojega brazilskega partnerja, podjetje Taurus, za domače, brazilsko področje pa proizvaja pretežno le zračno orožje.

Pri našem revolverju gre za kompaktno malokalibrsko orožje majhnih dimenzij,  z 2 " cevjo in bobenčkom za 6 nabojev. Revolver je kot nov, brez omembe vrednih  prask. Cev in bobenček sta bleščeča, skoraj neuporabljana.  Ročaj je "topel" lesen, nepoškodovan. Delovanje revolverja: SA/DA.

Revolver je dobra priložnost za nekoga, ki išče orožje za "plinkanje", nošenje, milostni strel...

Revolverji v tem kalibru in kompaktnih dimenzij so zelo priljubljeni in istočasno tudi nesorazmerno dragi. Tako na pr. novi S&W podobnih dimenzij stane okrog 1.250 €, kolikor stane že soliden tekmovalni revolver s 6" cevjo !!!

Torej v našem primeru lahko dobite soliden in odlično ohranjen revolver za zelo sprejemljiv denar.

Revolver lahko tudi pred njegovim prihodom v našo trgovino rezervirate s plačilom 20 % predplačila na naš TRR št. SI56 0315 0100 0443 137. Če po preizkusu revolverja z njim ne boste zadovoljni, vam predplačilo v celoti vrnemo nazaj.Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje