Ballistol spray 50ml


Blagovna znamka:
Šifra: 004068
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

4.90€
Brez DDV: 4.90€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

Pakiranje: 50ml

- PRI NAKUPU 3 ALI VEČ SPRAYEV 50ml, DOBITE NA VSE SPRAYE 10% POPUST.
- PRI NAKUPU NAD 100 EUR, POŠTNINO PLAČA SLOGUN!

NAVODILO ZA VARNO UPORABO  BALLISTOL SPRAY

Nega orožja:
Razpršite Ballistol v cev z obeh strani. Nevtralizira in odstrani ostanke smodnika, svinca in bakra. Olje ne smoli, prodre v najmanjše razpoke, odlično topi staro umazanijo in smolnate ostanke neprimernih olj. Po uporabi orožje popršimo znotraj in zunaj ter pustimo. Naslednji dan ga samo prebrišemo s krpo.

Nega Avta:

Ballistol preprečuje rjavenje odbijačev in kromiranih delov ter jih ohranja bleščeče. Zaskočene ključavnice, tečaji in vodila gladko tečejo. Preprečuje zamrznitev ključavnic. Olje je idealno za odstranjevanje prilepljenih insektov brez praskanja in drgnjenja. Vrhunsko sredstvo za usnjene sedeže, armaturo in jeklena ter aluminijasta platišča.

Nega usnja:

Trdo in suho usnje postane spet mehko, elastično in sijoče. Ščiti pred vodo in gnilobo, impregnira in daje mat svileni lesk. Idealno za obutev, nogometne čevlje, sedla, pasove, sedežne garniture.

Gospodinjstvo:

Učinkuje pri ključavnicah vrat, ki se zatikajo, pri cvilečih tečajih vrat. Čisti, neguje, konzervira in ščiti pred rjo kolesa, mopede in motorna kolesa. Pri vratih in omarah regenerira naravni le, ta dobi mat svileni lesk. Ohranja cinkane in kromirane površine bleščeče.

Vrt:

Neguje vrtno orodje, kosilnice, šarje, vozičke za cevi itd. Industrija in obrt: Sprej se uporablja tudi za nego strojev in naprav v živilski industriji, industriji za pripravo pijač, za orodja, inštrumente, fine tehtnice, ter za sprostitev zarjavelih vijakov. Pri zelo občutljivih metalnih površinah je pomembno: Sprej nevtralizira znoj in ga naredi neškodljivega, ščiti pred rjo in korozijo. Dezificira in je s tem idealen za predmete, ki jih uporabljamo in ki zahtevajo več kot zaščito pred rjo.

Nega psa:

Sprej je negovalno sredstvo pri preležaninah, za nego kožuha, repa, zunanjega dela ušesa. Blazinice na tačkah razkuži, zmehča in varuje pred soljo na cestah in omrzlinami.

Osebna varovalna oprema:

Ni potrebna v primeru ravnanja z navodili.  Po vdihavanju:  Pojdite na svež zrak in  mirujte. V primeru simptomov poiskati zdravniško pomoč. Po stiku s kožo: Ni podatka. Po stiku z očmi: Izperite z velikimi količinami vode najmanj 10 min – 15 min.  Veke držite razprte s palcem in kazalcem. Posvetujte se z zdravnikom. Po zaužitju: Splaknite usta. Pri zaužitju ne izzivajte bruhanja – poiščite zdravniško pomoč. HRANJENJE Hraniti samo v originalni embalaži.  Priporočena temperatura hranjenja: med 0°C do 30°C. NEVARNE LASTNOSTI     
                    
Zelo lahko vnetljiv aerosol P210 Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu  ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigate je niti, ko je prazna. P370+P378 Ob požaru: Za gašenje uporabiti: VODO P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 oC/122 oF.     P501  Odstraniti vsebino/posodo: reciklirati Doza je pod pritiskom. Zaščititi pred neposrednim soncem in temperaturo nad 50°C. Po uporabi embalaže ne odpirati ali sežigati! Ne sprejati v plamen ali žareče predmete. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi! Hraniti izven dosega otrok.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje