Ballistol Robla Solo MIL 100ml


Blagovna znamka:
Šifra: 003408
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

8.90€
Brez DDV: 8.90€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

BALLISTOL KLEVER ROBLA SOLO MIL - čistilo za puškine cevi – hitro in učinkovito čiščenje

NAVODILA ZA UPORABO:

V primeru kovinskih ostankov v cevi, na eni strani zaprite puškino cev ter jo  napolnite z R.S. MIL. Počakajte nekaj ur ali preko noči, da MIL učinkuje. Če so v cevi še vedno ostanki, si pomagajte pripomočki za čiščenje cevi tako, da nekajkrat potegnite skozi cev. Nikoli ne odlagajte cevi, ki je bila ravno namočena v R.S. MIL, na razne površine, ker kemična reakcija, potem ko amonijak v preparatu izhlapi ter ostane voda in organske soli, lahko povzroči korozijo. Cev napolnjena s preparatom, se lahko varno shrani čez noč. Barvni odtenek čistila od zelene do modre kaže na topitev bakra in medenine, medtem ko se svinec in cink topita brezbarvno.  Po odstranitvi raztopine je potrebno cev popolnoma osušiti. V popolnoma suho cev se nanese olje, da preprečimo korozijo. Svetujemo  uporabo Ballistol spreja.

Opozorilo! Topljivost čistila je tako močna, da lahko poškoduje lakirane površine. Sledi čistila je potrebno takoj odstraniti s suho krpo ali s tekočo vodo. Čistilo ne sme priti v stik z očmi oziroma sluznico! V primeru, da do stika pride, spirajte z vodo oziroma poiščite zdravniško pomoč. Ne vdihavajte hlapov! Hranite izven dosega otrok!  Rok uporabe je natisnjen na embalaži.

Osebna varovalna oprema: Potrebna je uporaba gumijastih rokavic. 

Po vdihavanju:  Pojdite na svež zrak in  mirujte. V primeru simptomov poiskati zdravniško pomoč. Po stiku s kožo: v primeru stika s kožo, nemudoma sprati z veliko. Posvetovati se z zdravnikom v primeru vnetja kože. Po stiku z očmi: Izperite z velikimi količinami vode najmanj 10 min – 15 min.  Veke držite razprte s palcem in kazalcem. Posvetujte se z zdravnikom. Po zaužitju: Spirati  usta z veliko pitne vode. Posvetujte se z zdravnikom, mu pokazati embalažo. Nikoli ne vsipajte ničesar v usta nekomu, ki je nezavesten. Ne spodbujati bruhanja.

Hraniti samo v originalni embalaži.  Izdelek hranite na hladnem. Priporočena temperatura hranjenja: med 0°C do 30°C. Upoštevajte, da se embalaža nad 35°C lahko napihne. V tem primeru počasi odprite steklenico, da sprostite pritisk in jo ponovno zaprite. To ne vpliva na substance  v izdelku.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje