Ballistol Robla Solo FORCE 100ml


Blagovna znamka:
Šifra: 003407
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

8.90€
Brez DDV: 8.90€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

BALLISTOL KLEVER ROBLA SOLO FORCE - čistilo za puškine cevi – hitro in učinkovito čiščenje

Navodila za uporabo:

V primeru kovinskih ostankov  nalijte R.S. FORCE v puškino cev tako, da je cela napolnjena. Počakajte nekaj minut. S pripomočki za čiščenje cevi, nekajkrat potegnite skozi cev. Če je potrebno postopek ponovite. Nikoli ne odlagajte cevi, ki je bila ravno namočena v R.S. FORCE, na razne površine, ker kemična reakcija, potem ko amonijak v preparatu izhlapi ter ostane voda in organske soli, lahko povzroči korozijo. Cev, napolnjena s preparatom, se lahko varno shrani čez noč. Barvni odtenek od zelene do modre kaže na topitev bakra in medenine, medtem ko se svinec in cink topita brezbarvno. Po odstranitvi raztopine je potrebno cev popolnoma osušiti.  V popolnoma suho cev se nanese olje, da preprečimo korozijo. Svetuje se uporaba Ballistol spreja.

Opozorilo! Topljivost čistila je tako močna, da lahko poškoduje lakirane površine. Sledi čistila je potrebno takoj odstraniti s suho krpo ali s tekočo vodo. Čistilo ne sme priti v stik z očmi oziroma sluznico! V primeru, da do stika pride, spirajte z vodo oziroma poiščite zdravniško pomoč. Ne vdihavajte hlapov! Hranite izven dosega otrok!  Rok uporabe je natisnjen na embalaži.

Osebna varovalna oprema: Potrebna je uporaba gumijastih rokavic.

Po vdihavanju:  Pojdite na svež zrak in  mirujte. V primeru simptomov poiskati zdravniško pomoč. Po stiku s kožo: v primeru stika s kožo, nemudoma sprati z veliko. Posvetovati se z zdravnikom v primeru vnetja kože. Po stiku z očmi: Izperite z velikimi količinami vode najmanj 10 min – 15 min.  Veke držite razprte s palcem in kazalcem. Posvetujte se z zdravnikom. Po zaužitju: Spirati  usta z veliko pitne vode. Posvetujte se z zdravnikom, mu pokazati embalažo. Nikoli ne vsipajte ničesar v usta nekomu, ki je nezavesten. Ne spodbujati bruhanja.

Hraniti samo v originalni embalaži.  Izdelek hranite na hladnem. Priporočena temperatura hranjenja: med 0°C do 30°C. Upoštevajte, da se embalaža nad 35°C lahko napihne. V tem primeru počasi odprite steklenico, da sprostite pritisk in jo ponovno zaprite. To ne vpliva na substance  v izdelku.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje