Ballistol belilo za trofeje 250g


Blagovna znamka:
Šifra: 003403
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

9.90€
Brez DDV: 9.90€
   0 ocen  |  Napišite mnenje

Podrobnosti:

NAVODILA ZA UPORABO.

S pomočjo belila za trofeje ohranjamo prvotno stanje oz. Obnavljamo živalske lobanje in ostalo okostje, ki spet postane snežno bele barve. Za eno trofejo srne zmešate do  čajni žlički 15-30g belila v 300ml hladne vode. Potopite trofejo v mešanico ter raztopino počasi segrevajte do skorajšnega vrenja. Nato pustite, da se ohladi. Po 15 urah sperite trofejo s tekočo vodo. Po potrebi ponovite postopek. udi že rumene trofeje bodo postale ponovno bele. Ostanek mešanice lahko zlijete v odtok.

Opozorilo: Zdravju škodljivo pri zaužitju. Draži kožo. ahko povzroči alergično reakcijo  ali simptome astme ali pa težave pri dihanju. ahko povzroči poškodbo oči. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Hraniti izven dosega otrok. Izogniti se vdihavanju prahu.

Osebna varovalna oprema: Uporaba rokavic odpornih na kemikalije in zaščite za oči. 

Po vdihavanju:  Pojdite na svež zrak in  mirujte. V primeru simptomov poiskati zdravniško pomoč. Po stiku s kožo: V primeru stika s kožo, sprati z veliko vode. Po stiku z očmi: Previdno spirajte z veliko vode. akoj poiskati zdravniško pomoč. Po zaužitju: Ne izovite bruhanja. akoj se posvetujte z zdravnikom in mu pokažite embalažo. Poškodovanec naj pije veliko vode v majhnih požirkih.

Hraniti samo v originalni embalaži.  Priporočena temperatura hranjenja: sobna temperatura.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje